Tuesday, February 12, 2013

Product OriStevia (REVOLUSI TERBARU Mengelakkan masalah diabetes, Kencing Manis & Darah Tinggi)Gantikan Gula tiruan kepada gula yg lebih sihat dalam minuman & makanan anda hari ini juga !!

Stevia juga bertindak sebagai pemanis atau pengganti gula bagi penderita diabetes/kencing manis,darah tinggi, obesiti, mereka yg sdang berdiet, jantung,hypoglycemia (gula darah rendah) dan pelbagai jenis penyakit.

Antara ciri-ciri stevia ialah:
• Menurunkan kadar gula dalam darah
• Melawaskan kencing & sistem perkumuhan
• Menurunkan tekanan darah tinggi
• Membunuh bakteria
• Membunuh kulat
• Membunuh virus
• Mengurangkan keradangan
• Membantu menurunkan berat badan
* Merawat luka terbakar
* Mengelakkan masalah diabetes

Ekstrak stevia mengandung 250 hingga 300 kali lebih manis dibandingkan gula, sementara daun stevia mengandung 30 hingga 45 kali lebih manis dari gula biasa.

.Khasiat Stevia:

* Kemanisan Stevia lebih 300 kali ganda berbanding gula biasa.

* Mempunyai kemanisan yang tidak mendatangkan kesan kepada kesihatan.

* Kandungan Stevia mempunyai Stevioside iaitu mampu menurunkan untuk

mereka yang mempunyai penyakit darah tinggi.

* Stevia juga digunakan sebagai tonik untuk jantung, ia berfungsi dengan cara

menstabilkan tekanan darah dan juga degupan jantung.

* Mampu merawat penyakit kencing manis,

* Menurunkan kadar gula dalam darah,

* Menurunkan kolestrol dan tekanan darah tinggi,

* Melawaskan kencing,& najis, Anti bakteria, anti kulat, Anti virus,

* Mengurangkan keradangan dan kebas,

* Membantu mengurangkan berat badan,

* Mencerdaskan minda,

* Menjadi agen anti-plug gigi,

* Membantu Masalah Seksual Lelaki dan wanita.

Tahukah anda tahap Perbezaan kemanisan Gula biasa vs Gula Stevia???

15 kg gula biasa = 1 kg Gula stevia

Ekstrak stevia mengandung 250 hingga 300 kali lebih manis dibandingkan gula, sementara daun stevia mengandung 30 hingga 45 kali lebih
 manis dari gula biasa.

Stevia baik dipergunakan sebaga sumberi pemanis utama atau pengganti gula bagi penderita diabetes/kencing manis,darah tinggi, obesiti, mereka yg sdang berdiet, jantung,hypoglycemia (gula darah rendah) dan pelbagai jenis penyakit.
Tahukah anda tahap Perbezaan kemanisanGula biasa vs Gula Stevia???

15 kg gula biasa = 1 kg Gula stevia
Tahukah anda tahap Perbezaan kemanisanGula biasa vs Gula Stevia???

15 kg gula biasa = 1 kg Gula stevia

Ori Stevia berasaskan Stevia organik asli atau nama saintifiknya "Stevia Rebaudina" adalah tumbuhan herba jenis daun pemanis semulajadi yang mengandungi 200-300 kali ganda lebih manis dari gula biasa dan kalori rendah.

Antara produk OriStevia:
1- Ekstrak Oristevia
2-OriStevia uncang
3-OriStevia Coffe
4-OriStevia Energy
5-OriStevia Raspberry Diet JuiceMinuman coffee yg menjadi pilihan mereka yg meminati untuk mengambil produk yg berunsurkan gula yg sihat..kombinasi coffee & stevia yg sgt mengujakan..pasti nak lg..terdapat pelbagai khasiat antaranya menyegarkan badan, anti kelesuan, meningkatkan antibodi, melancarkan aliran darah, meningkatkan stamina..
25g x 10 sachet
Harga
S/M RM24.80
S/S RM26.80

Sangat perlu bagi mereka yg aktif tp perlukan tenaga yang maksima...sgt baik untuk menghilangkan kelesuan, diet seimbang, meningkatkan daya antibodi, Melancarkan aliran darah, meningkatkan stamina & dapat mengurangkan stress.
DIET SEIMBANG
-MENINGKATKAN DAYA ANTIBODI
- MELANCARKAN ALIRAN DARAH
-MENINGKATKAN STAMINA
-MENGURANGKAN STRESS
Harga
S/M RM20.00
S/S RM22


KHASIAT GULA ESTRAK GULA STEVIA SEBENAR. TERBAIK UNTUK MENGGANTIKAN GULA TEBU BIASA SEBAGAI PEMANIS MINUMAN DAN MASAKAN HARIAN TERUTAMA KEPADA INDIVIDU BERPENYAKIT 
CARA PENGGUNAAN: PICITKAN ESTRAK STEVIA KEDALAM CAWAN MENGIKUT CITARASA ANDA.
BERAT BERSIH 8g
HARGA 
S/M RM20 
S/S RM22


Sangat baik untuk mereka yang mengalami masalah obesiti & perlu dijadikan sumber suplement untuk berdiet tanpa perlu menahan lapar..ia juga dapat membantu melangsingkan badan, mencantikkan kulit,melawaskan pembuangan air, membuang toksin, mengelakkan penyakit diabetes.
-MEMBANTU MELANSINGKAN BADAN
- MENCANTIKKAN KULIT
-MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR
-MEMBUANG TOKSIN
-Berat Bersih 15g x 10 Sachet
Harga
S/M RM38.80...S/S RM40.80

Uncang OriStevia adalah hasil daun kering yang telah diproses ke dalam uncang untuk memudahkan pengguna menikmati khasiatnya bersama keluarga dan rakan. Penggunaan 1 uncang sesuai dihidangkan kepada 5-7 orang. (1-1.5 liter air panas)
Khasiat Oristevia Uncang - diet seimbang.. diet bagi pesakit kencing manis.. agen penyerapan kalsium..agen anti bakteria.. sumber antioksidan dak glisemik..menghasilkan lebih insulin..pengawalan hipertension.. sumber asli dan tiada toksik.. tidak mempunyai glukos 
berat bersih 1g x 20 uncang  
Harga 
S/M RM25
S/S RM27


STOCK READY JIKA BERMINAT SILA 
EMEL KAN KE jajaeddy@yahoo.com.my

atau 

Whatsapp 011 28713237

STOCK PALING LARIS & HANGAT DI HOSPITAL KULAI

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete